PROJECT

Royal Botanic Gardens

Sodexo, Edinburgh

OVERVIEW


Our brief was to enhance what was already an inspiring and rewarding customer experience, through the design and build of a new and unique café and restaurant facilities.

The Design Concept

During the design process we gave great consideration to the environment and the sustainability and longevity of the products that we chose. Attention to specification and and materials was fundamental to the design process.

What We Delivered

We wanted to create a seamless journey from the outside in, which we achieved through the clever use of natural and unusual materials, colour choice and lighting. The addition of bespoke furniture that we designed and manufactured in-house completed the finished look. The beautiful creation of the new facilities now allows visitors to dine and relax in a botanical environment that reflects their surroundings.