PROJECT

Astrazeneca

Sodexo, Luton

OVERVIEW


Working on a multiple area refurbishment, we were required to design and create innovative and multi use, workable spaces for the client.

The Design Concept

Stylish and contemporary design with a minimalistic feel were the key considerations for the concept for this scheme. We also had to incorporate the clients wants, needs and aspirational ideas.

What We Delivered

Glazed and solid partitions were used with a variety of flooring, to section off and zone the different areas. New offices were given a full accompaniment of new power, data, and advanced audio-visual technology. The design, manufacture and installation of a bespoke awards wall became one of the main focal points and a fitting tribute to the many awards that AstraZeneca had received over the years. The design was complimented through the careful sourcing of modern and innovative furniture for the more corporate areas and comfortable, soft and relaxing seating for the breakout areas.