7 Nestle – Stonehouse

PROJECT

Nestle

Sodexo, Gatwick

OVERVIEW


Our brief was to design and deliver two first class restaurants and their facilities, whilst incorporating an effective and useful social space that reflected Nestle’s global identity.

The Design Concept

Huge emphasis was placed on quality, relaxation and comfort. Biophilic design was incorporated through the introduction of real-life moss walls, to increase occupant connectivity to the natural environment. The kitchen redesign and installation of the new specialist catering solutions all had to be done efficiently and with minimal disruption to service.

What We Delivered

On a scheme like this, every last detail is hugely important. A creative and refreshing scheme was delivered through a blend of biophilic design, brand specific bespoke furniture and stylish contemporary tables and chairs. We were able to realise a unique and comfortable dining facility that was true to Nestle’s identity.