7 Derwent House – Stonehouse

PROJECT

Derwent House

John Lewis Partnership, Sheffield

OVERVIEW


Situated in the heart of the city, Derwent House is one of Sheffields most prestigious office buildings.

The Design Concept

Our brief was to breathe new energy in to the space, through the creation of a modern, bright and airy visitor reception and lobby, with the addition of a comfortable and versatile break out space and elegant new office suites.

What We Delivered

Now when visitors enter Derwent House, they are welcomed with a bright and airy open plan lobby. Stylish LED lighting was designed around the feel of the bustling city centre. A bespoke reception desk manufactured from Corian with a clever use of timbers creates a stunning and eye-catching focal point when entering the building. Perforated gold pyramid ceiling panels add an interesting piece of detail and talking point.