PROJECT

Diageo

Sodexo, London

OVERVIEW


Diageo wanted us to go all out to create the ultimate dining experience for their employees.

The Design Concept

With heavy emphasis being put on food quality, choice, healthy options, dietary requirements and artisan food the team designed a homely and inclusive space for the employees to experience, dine in, relax and socialise in. The introduction of theatre style cooking stations, fresh pizza ovens, daily menu changes and food sampling, took lunch and break times from the ordinary to the extraordinary.

What We Delivered

Giving the feel of a rustic country kitchen and introducing the outside in, standard catering equipment and serveries were softened with the introduction of real wood cladding and stone effects were incorporated into the walls designs. We created a warm and welcoming space that delivers a home from home feel. Breaks and mealtimes are a pleasure and something to look forward to now.