PROJECT

One New York Street

Royal London, Manchester

OVERVIEW


Our brief was to rebrand, design and refurbish a distinctive 15 storey office building in the heart of Manchester, to create a stylish and unique interior that was as stunning as its award-winning exterior.

The Design Concept

Our client required a smart and welcoming communal area, stylishly complimented with bespoke furniture pieces of distinctive design, a unique use of materials and a careful consideration of space.

What We Delivered

Metal panels were treated to create a striking patina effect. The panels were drilled to display the brand logo, which was backlit through the use of LED lighting. The rawness of the metal was beautifully complimented by the use of seamless white Corian for the reception counter and refreshment area. Fully interactive acoustic meeting pods were installed to offer privacy for small meetings. No longer the poor relation to its stunning exterior, the internal space now reflects and continues the award-winning vision. Through an exciting use of materials, we delivered a visual masterpiece!